دانشمند آمریکایی گفت: آزمایشگاه های متعدد و همچنین تحقیقات استاندارد بر سلول های بنیادی در پژوهشکده رویان و پیشرفت های این پژوهشکده مرا تحت تاثیر قرار داد. ین پژوهشکده مرا تحت تاثیر قرار داد.
دکتر شوکرات میتالیپو از دانشگاه یوتای آمریکا امروز در کنگره رویان در سالن همایش های رازی به واحد مرکزی خبر گفت: در بازدیدی که از پژوهشکده رویان داشتم متوجه شدم درمان ناباروری و همچنین مطالعه بر سلول های بنیادی در ایران پیشرفت زیادی داشته است.
وی که از 17سال پیش در رشته تحقیقات ژنتیک پزشکی در آمریکا تدریس و تحقیق می کند، بیشترین تحقیقات و علاقه خود را به زیست شناسی سلول های بنیادی جنینی می داند زیرا معتقد است آنها آینده علم پزشکی را تغییر خواهند داد.
دانشمند ایتالیایی: ایران مکان مناسبی برای تحقیقات علمی
دانشمند ایتالیایی گفت: امکانات فراوان و فضای مناسبی در ایران برای تحقیقات وجود دارد که در موفقیت پژوهش تاثیر زیادی دارد.
دکتر رافائلا فابری جنین شناس از ایتالیا که به کنگره سالانه علمی رویان دعوت شده است افزود: این فرصت را داشتم که با یکی از محققان رویان مدتی در ایتالیا همکاری کنم و در پژوهشی در زمینه کشت تخمدان همکاری خود را ادامه داده ایم.
وی که دکترای جنین شناسی از دانشگاه بولونیای ایتالیا دارد و در حال حاضر در واحد طب تولید مثل این دانشگاه به عنوان محقق اشتغال دارد؛ اضافه کرد: بیشترین فعالیت علمی من در زمینه حفظ باروری زنان پس از ابتلا به سرطان تخمدان و همچنین کشت بافت تخمدان و پیوند آن به زنانی که در جوانی دچار یائسگی می شوند است.
این پژوهشگر ایتالیایی تاکنون293 مقاله در نشریات علمی ایتالیا و بین المللی منتشر کرده است.
تبادل دانشجوی مرکز تحقیقات سلولهای بنیادی آلمان با پژوهشکده رویان
پروفسور یورگان هوشلر که در کنگره سالانه علمی رویان شرکت کرده است گفت: مدت زیادی است که با محققان پژوهشکده رویان همکاری و تبادل نظر دارم و بهترین همکاری های بین المللی من با ایران بوده است.
وی که نخستین دانشمندی است که توانسته است بر سلول های بنیادی آزمایش های الکتروفیزیولوژیک انجام دهد گفت: مرکز تحقیقات سلول های بنیادی در آلمان با پژوهشکده رویان تبادل دانشجو دارد و تاکنون همکاری های علمی مشترکی نیز در زمینه تولید سلول های عضلانی قلب از سلول های بنیادی و درمان سکته های قلبی و آسیب های مغزی با دانشمندان ایرانی داشته ایم.
این دانشمند آلمانی از پیشگامان تحقیقات سلول بنیادی برای کاربرد در طب پیوند است.